Programul de imagine

Programul de imagine

© Centrul de Cazare si Turism © Centrul de Cazare si Turism

Multimedia este omniprezenta acum in jurul nostru. Practic, pentru a promova eficient o unitate turistica trebuie sa prezinti extrem de multa informatie bine structurata, relevanta si cu impact emotional puternic. Poate, cel mai important este sa fie autentica.

Imaginile de pe un site care sunt copiate de pe net cu diverse personaje care se strang de mana sau care sunt extrem de zambitoare alaturi de fraze standard inca se gasesc din plin pe siteurile de prezentare a unitatilor turistice. Fotografiile facute de asa numitii “experti” in fotografiat impanzesc internetul fara a exprima sau explica ceva referitor la unitatea turisticca, ba mai mult ele sunt incarcate in pagina web cu nume dintre cele mai curioase. Incercati sa gasiti imagini relevante la cautarea pe google in sectiunea imagini. Daca veti descoperi si unitatea dvs alaturi de alte cateva zeci de imagini care nu apartin unitatii dvs sa fiti bucuros. Google din pacate nu face diferente nici la indexare filmelor relevante, a noutatilor, locatiei sau alte informatii depre unitatea dvs. Cu alte motoare de cautare este si mai complicat.

Calitatea imaginilor, unghiul din care sunt preluate, calitatea si relevanta filmarilor, mesajul transmis prin multimedia, noutatile si informatiile text, toate si inca multe altele fac parte dintr-un portofoliu de prezentare complex si extensiv catre trebuie manuit cu dibacie de catre unitatea turistica pentru a avea succes. De aceea, prin acest program ne-am propus sa sprijinim direct membrii asociatiei, unitatile turistice sa isi realizeze un program multimedia de prezentare complet, alaturi de un program de utilizare a acestora.

Pentru detalii personalizate invitam membrii asociatiei sa ne contacteze si vom realiza prezentari extinse a acestui program functie de necesitatile fiecaruia.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in