Programul de cursuri de pregatire

Programul de cursuri de pregatire

© Centrul de Cazare si Turism © Centrul de Cazare si Turism

Programul este destinat atat structurii de management al unitati turistice cat si personalului acestora. Cursurile se vor desfasura online si vor fi axate pe teme esentiale in domeniul turismului.

Aceste cursuri sunt cu valoare tehnica ridicata si chiar daca se desfasoara online vor solicita intens cunostintele si experinta turistica a participantului. Nu eliberam diplome care sa fie acreditate de vreo institutie guvernamentala. Nu este acesta obiectivul cursurilor. Rolul acestor stagii de pregatire este de a perfectiona, imbunatati si dezvolta abilitati necesare in turism.

Experienta a multor ani de activitate in domenii conexe turismului sau chiar in turism ne-au relevat cele mai practice metode si tematici de aplicat pentru pregatirea temeinica in domeniul turismului. Acest domeniu de activitate, turismul, care este in directa conexiune cu oamenii, cu nevoile si asteptarile lor este obligat sa evolueze permanent. Suntem convinsi de faptul ca aceasta evolutie este dramatica si poate fi privita chiar ca o revolutie, in cel mai bun sens al cuvantului. Stiti la ce ne referim exact! In urma cu numai 3 ani nu existau retele de telefonie mobila si telefoane mobile cu asemenea potential si putere de calcul care sa permita navigarea pe net cu o extraordinara rapiditate, retelele de socializare si in general social media nu era extrem de bine conturata. Astazi toti clientii unitatilor de cazare se informeaza de pe internet, din social media, realizeaza cazari din mers sau decazari dupa ce citesc comentarii pe retelele de socializare sau nu le place pagina de internet pe care au gasit-o. Acum clientii stiu ce sa vada, stiu ce sa caute, stiu la ce sa se astepte si mai mult, stiu sa ceara, sa comenteze si sa scrie recenzii nepotrivite chiar la o secunda dupa ce au parasit hotelul.

Adaptarea la acest vartej de informatii si experiente se poate realiza doar printr-o pregatire permanenta a personalului. Pregatirea nu mai poate sa fie doar una teoretica dupa manuale de turism. Este necesara sa fie la fel de agresiva si dramatica pe cat este piata turistica si social media in domeniu. Si mai mult, daca in urma cu cativa ani turismul era apanajul catorva initiati sau mai exact a unor agentii sau agenti de turism acum toata lumea este experta in turism…..iar agresivitatea multimedia este permanenta si omniprezenta.

Pregatirea permanenta a personalului in turism, a managerilor, a bucatarilor, a chelnerilor, ca de altfel a intreg personalului este esentiala pentru a-i tine in priza, pentru a ramane ancorati in revolutia zilnica a serviciilor turistice.

Programele noastre de pregatire vor fi publice din iulie-august 2016. De indata vor fi lansate, vom anunta membrii nostri. Daca doriti sa primiti notificari si noi informatii cu privire la aceste programe va rugam sa va inscrieti la acest link….

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in