Proiectele Noastre

Proiectele Noastre

Proiectele Asociatiei Centrul de Cazare si Turism

© Centrul de Cazare

Programul de promovare si rezervari

Ca o continuare a programului de imagine sau a celui de marketing, acest program vine sa completeze suportul oferit unitatilor turistice pentru cresterea eficientei activitatiilor de promovare directe. Pentru aceasta am creat websiteul centrudecazare.ro ca principala trusa de unelte, esentiala promovarii si sustinerii turismului.

Read more
Oaspetele Secret

Oaspetele Secret

Programul oaspetele secret este destinat tuturor celor care detin unitati de turism. Este realizat de specialisti, care pentru cateva zile sunt doar turisti si utilizeaza toate facilitatile turistice pentru a testa calitatea serviciilor. La final, oaspetele misterios realizeaza o recenzie riguroasa a unitatii de cazare care poate fi publica, sau privata.

Read more
Image caption test and example

Proiectul Social media pentru unitatile turistice

Social media este considerata “gasca cu oua de aur” a marketingului. Daca la inceput a fost privita cu scepticism acum a devenit o componenta omniprezenta a fiecaruia dintre noi. Uneori, pe unii, chiar ne-a obligat sa invatam despre internet.

Read more
© Centrul de Cazare si Turism

Proiectul Recenzii experte

Alaturi de proiectul Clientul secret, acest proiect urmareste prezentarea unitatii din perspectiva unui specialist in turism. Diferenta intre cele doua este ca in cazul acesta, recenzia este scurta si realizata cu informatii relevante inregistrate “la vedere”.

Read more
© Centrul de Cazare si Turism

Programul de cursuri de pregatire

Programul este destinat atat structurii de management al unitati turistice cat si personalului acestora. Cursurile se vor desfasura online si vor fi axate pe teme esentiale in domeniul turismului.

Read more
© Centrul de Cazare si Turism

Programul de imagine

Multimedia este omniprezenta acum in jurul nostru. Practic, pentru a promova eficient o unitate turistica trebuie sa prezinti extrem de multa informatie bine structurata, relevanta si cu impact emotional puternic. Poate, cel mai important este sa fie autentica.

Read more
×
×

Log in