Oaspetele Secret

Oaspetele Secret

Oaspetele Secret Oaspetele Secret

Programul oaspetele secret este destinat tuturor celor care detin unitati de turism. Este realizat de specialisti, care pentru cateva zile sunt doar turisti si utilizeaza toate facilitatile turistice pentru a testa calitatea serviciilor. La final, oaspetele misterios realizeaza o recenzie riguroasa a unitatii de cazare care poate fi publica, sau privata.

In cazul in care oaspetele secret este pe banii lui si testeaza calitatea serviciilor prezentate de unitate, va scrie cu siguranta un raport public ce va fi prezentat pe siteul nostru. Daca administratorul unitatii turistice doreste ca oaspetele secret sa ii prezinte un raport privat acest lucru se va intampla doar contra cost. Pretul unui astfel de pachet este discutabil, in functie de o serie intreaga de parametri si se negociaza individual. Raportul privat nu arata si nu are nici o legatura cu raportul public. Daca raportul public este ca o poveste, un articol de prezentare a unitatii din perspectiva unui oaspete mai exigent, raportul privat este o lucrare tehnica destinata managementului unitatii, similara unui raport tehnic de audit al serviciilor turistice.

De asemenea, orice raport tehnic este insotit in mod obligatoriu si de prezentarea publica sub forma de articol in sectiunea "Oaspetele misterios". Daca raportul tehnic este riguros, urmareste atent anumite elemente concrete si evaluabile, articolul scris pe site este unul subiectiv. Poate fi considerat doar o opinie personala a unui personaj care a beneficiat de serviciile turistice ale unei unitati. Chiar daca este platit si se constata serioase probleme in serviciile turistice prestate, oaspetele misterios are libertatea de a scrie atat in documentul tehnic cat si in articolul pe site, acele aspecte. Abilitatea managementului unitatii turistice consta in remedierea acelor aspecte si o eventuala reevaluare. Raportul tehnic este privat si nu poate fi facut public sub nici o forma, ramanand astfel doar in mana administratorului. Raportul nu este insotit si de consultanta turistica.

"Au venit, au vazut si au scris un raport. Interesant raport mai ales ca dupa ce l-am citit de mai multe ori am inteles ca interesele clientilor mei difera oarecum de viziunea mea despre ce isi doresc. Bun acest program, mai ales ca dupa implementarea unor solutii la unele probleme s-au imbunatatit semnificativ recenziile clientilor. Pensiunea Eos Iasi. "

Pentru cititori si turisti aceste articole pot constitui o reala sursa de inspirate in programarea unei vacante.

Detalii privind acest program se pot obtine de membrii asociatiei la cerere.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in