Programul de promovare si rezervari

Programul de promovare si rezervari

© Centrul de Cazare © Centrul de Cazare si Turism

Ca o continuare a programului de imagine sau a celui de marketing, acest program vine sa completeze suportul oferit unitatilor turistice pentru cresterea eficientei activitatiilor de promovare directe. Pentru aceasta am creat websiteul centrudecazare.ro ca principala trusa de unelte, esentiala promovarii si sustinerii turismului.

Acest program este destinat tuturor celor care activeaza in domeniul turismului, membri sau nu ai asociatiei noastre, fiind conceput ca un instrument multimedia atractiv de prezentare completa a ofertei turistice, de gestionare profesionala a ofertelor de cazare si de interactiune complexa cu turistii. Oricine detine o unitate cu activitate turistica o poate prezenta pe acest site. Membrii insa, pot avea acces la administrarea si gestionarea personala a tuturor instrumentelor puse la dispozitie de site.

Sunt puse la dispozitie peste 100 de facilitati de prezentare, gestionare si interactiune cu clientii. Este dificil de prezentat in text toate aceste facilitati. O lista completa a tuturor acestor mecanisme o puteti citi la acest link….

Programul este conceput in asa mod incat prezentarea unitatii sa fie realizata dupa cele mai bune standarde web, putand incarca oricate imagini se doreste din unitate, din camere, pentru facilitatile suplimentare sau pentru orice alta oferta; prezentare text; clasificari multiple dupa facilitati generale sau specifice sau pe camere; filme de prezentare; locatia GPS si prezentarea traseului pana la unitate din punctul unde este turistul; prezentarea fiecarei camere, etc.

Zona de administrare a rezervarii permite receptionarea prin email sau sms a oricarei rezervari realizate pe site, comunicare directa si imediata cu clientul, gestionarea camerelor si a disponibilitatilor, prezentarea automata a calendarului disponibilitatilor, etc. Aceasta se poate integra cu toate motoarele turistice importante prin Bed24, respectiv agora.com, booking.com, hotel.com si celelalte 50 de siteuri integrate. Clientul primeste notificari pe email, instant cu toate informatiile relevante despre rezervarea realizata. Daca aveti website puteti integra motorul de rezervare in propriul website si apoi gestionati unitar toate cazarile.

Suplimentar puteti interactiona cu clientii prin recenziile acestora, prin conexiunea directa cu social media (facebook, twiter, pinterest, etc) sau prin realizarea de campanii de informare utilizand serviciul de info-sms sau mail-marketing.

Toate aceste se pot realiza in cel mai usor mod de pe laptop, tableta sau telefonul mobil de oriunde s-ar afla clientul dvs.

Practic, resursele puse la dispozitie sunt limitate doar de timpul si disponibilitatea dvs de a utiliza aceste resurse. Este, spunem noi, cel mai complex program de sustinere a turismului existent in acest moment, care ofera tuturor celor implicati in acest domeniu o trusa de unelte exceptionale a carui scop esential este dezvoltarea turismului.

Echipa de specialisti ai asociatiei este aici si va sta la dispozitie cu suport tehnic pentru a avea succes in demersurile dvs. Ramane doar, sa utilizati la maxim toate resursele acestui program.

Lista completa tuturor facilitatilor…… (Planuri de subscriptie)

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in