Inregistrarea gratuita

Va rugam sa completati formularul de inregistrare gratuita a unitatii dumneavoastra pe www.centruldecazare.ro. Completati toate campurile solicitate pentru a realiza o prezentare cat mai reusita.

Dupa ce vom primi formularul completat (ceea ce se intampla in mod automat) vom inregistra unitatea dvs. pe site. Apoi va vom trimite un link cu pagina unitatii dvs pentru a verifica informatiile.
Daca totul este bine atunci vom face o solicitare de oferta test si vom testa functionalitatea.
Pentru a primi emailurile noastre corect va recomandam sa adaugati emailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. la prieteni in sectiunea "contactele mele" din clientul de email. Vom trimite pe email toate informatiile necesare pentru a gestiona corect contul dvs pe www.centruldecare.ro.

Orice solicitare de rezervare realizata pe www.centruldecazare.ro la unitatea dvs o veti primi automat pe email fara interventia sau intermedierea noastra. Daca doriti sa comparati avantalele contului GRATUIT si al contului de MEMBRU atunci va recomandam sa urmati acest link: Comparatii Planuri Subscriptie

Pentru orice intrebari puteti sa utilizati sistemul nostru de suport online.

Va multumim.
Toate cele bune
Echipa Centrul de Cazare

Formular GOOGLE inregistrare unitate Gratis

Linkuri utile
Meniu special

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in