De ce asociatie…..

Partajarea resurselor este cheia reusitei in acest secol. Informatia nu mai este a celor cu bani sau putere. Acum este a tuturor. Toti avem acces la informatie in mod egal, toti putem imparti informatia cu toti ceilalti, toti putem sa refuzam un anumit tip de informatie.

Doar un click si sunteti parte a internetului. Internetul a creat cel mai puternic monopol al informatiei. Doar ca acum este gratuit, liber si fara nici o constrangere politica, economica, religioasa sau de alta natura. Este un bun creat de fiecare dintre noi prin participarea directa.

Internetul exista doar datorita contributiei fiecaruia mai mult sau mai putin constient de acest aspect. Facebook nu ar exista daca nu ar fi utilizatorii care sa posteze imagini, filme, comentarii sau sa partajeze informatie catre alti utilizatori. Youtube nu ar exista daca nu ar fi utilizatori care sa urce filme. Google nu ar exista daca nu ar fi utilizatori care sa caute informatie. Si exemplele ar continua mii.

Noi, ca orice internaut roman care se respecta am dorit sa mergem in vacante, in Romania. Doar ca in aceasta mare de informatie nu am reusit sa gasim informatia relevanta despre unde si ce sa facem. Si fiti siguri ca am cautat serios.

O data cu aceasta am constatat si a doua problema. Cu toate ca internetul exista in Romania de peste 20 de ani el inca se mai afla la nivelul claselor primare. Nu este vina nimanui ca acum 10-15 -20 de ani, cand era pe bancile scolii internetul era o chestiune abstracta pe care profesorii nu stiau sa o explice corect (nu ca acum ar fi altfel) iar astazi acei oameni sunt intreprinzatorii din domeniul turismului pe care nu prea ii “trage” de maneca internetul.

De aceea pe internet sunt prezentarile care sunt pentru unitatile turistice; de aceea nivelul de utilizare al mecanismelor de promovare de pe internet sunt la minimum capacitatilor lor; de accea turismul romanesc merge “asa de bine”.

Astfel am vazut noi lucrurile atunci cand am hotarat sa infiintam Asociatia Centrul de Cazare si Turism. Fiind mai multi prieteni care am avut o viziune comuna asupra acestor aspecte am decis ca experienta noastra in domeniul media, al comunicarii, al internetului, al serviciilor turistice etc ar fi bine de impartasit tuturor celor care doresc cu adevarat sa realizeze un turism modern. Astfel am considerat noi, ca cel mai simplu mod de a impartasi egal si corect resursele pe care le putem oferi noi este in cadrul unei asociatii, prin programe accesibile tuturor celor intersari.

Asa aparut Asociatia Centrul de Cazare si Turism si programele nostre .

Aici Puteti citi despre programele noastre....

Linkuri utile
Meniu special

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in